lumia 550 1

Recent lansatul Microsoft Lumia 550 este disponibil in acest moment la precomanda pe teritoriul Frantei. Cel mai accesibil smartphone Microsoft cu sistem de operare Windows 10 este listat pe Amazon la pretul de 130 euro. Cel mai probabil in saptamanile urmatoare telefonul va fi pus la precomanda si in alte regiuni de pe continentul European (sa speram ca si Romania).

Microsoft Lumia 550 este echipat cu procesor quad core Qualcomm Snapdragon 210 de 1.1GHz si ecran de 4.7 inch cu rezolutia 1280×720. Tot in zona de hardware avem: 1GB RAM, 8GB stocare interna, slot microSD si baterie de 2100 miliamperi. Camera principala este de 5 Megapixeli si include blitz LED iar camera frontala vine cu senzor de 2 Megapixeli.

Sursa Via

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).