Recent Microsoft a anuntat noua tableta Surface Pro 4. Device-ul include printre cele mai performante componente hardware si este acompaniat de o serie de accesorii optionale precum stylus, docking station, type cover (tastatura) etc.

Microsoft Surface Pro 4 are ecran de 12.3 inch cu rezolutia 2160 x 1440. Avem o densitate de pixeli de 267ppi iar ecranul este protejat de Corning Gorilla Glass. Marginile ecranului sunt subtiri iar carcasa tabletei este din aluminiu.

Device-ul va fi disponibil in diverse configuratii hardware. Vom avea inclus procesoare Intel Skylake, placa grafica Intel Iris Pro, pana la 16GB RAM si pana la 1TB stocare. Bateria din dotare ofera o autonomie de pana la 9 ore.

Microsoft Surface Pro 4 este disponibila la precomanda incepand de azi iar pretul porneste de la 900 dolari. Comenzile vor fi livrate din 26 Octombrie.

surface pro 4 6

surface pro 4 3

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).