Gigantul american, Microsoft, a anuntat recent noua consola Xbox One ce vine echipata cu un nou controller si un hard disk de capacitate mai mare, 1TB. Controller-ul are inclus mufa jack de 3.5 milimetri.

Noul Xbox One va fi disponibil la vanzare in SUA si Marea Britanie incepand cu data de 16 Iunie iar pretul de achizitie va fi de 399 dolari respectiv 349 lire. Microsoft a specificat faptul ca consola va fi disponibila si in alte regiuni insa nu a oferit alte detalii.

De mentionat este faptul ca vechiul Xbox One cu hard disk de 500GB si fara Kinect a primit o reducere de pret, consola putand fi cumparata in Romania pentru suma de 1300 lei.

xbox one 1tb

xbox one 1tb 2

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).