Micromax a lansat laptop-ul Ignite LPQ61, cel mai nou model cu Windows 10 din seria Ignite. Portabilul livreaza configuratie hardware cu performante considerabile si un pret tentant.

Micromax Ignite LPQ61 1

Laptop-ul are in componenta un display HD cu iluminare LED de 14-inch capabil sa afiseze rezolutia maxima de 1366×768 pixeli. In carcasa din plastic de culoare neagra, Micromax a integrat o configuratie bine dotata.

Piesa cea mai importanta din platforma hardware interna este procesorul quad-core Intel Pentium N3700 tactat la 1.6GHz.

Pentru un plus de putere in jocuri si aplicatii, procesorul urca in setarea Turbo Boost pana la frecventa maxima de 2.4GHz. Placa grafica responsabila cu gaming-ul este reprezentata de chip-ul Intel HD Graphics.

Micromax Ignite LPQ61 2

Multitasking-ul este sustinut de cei 4GB RAM DDR3 si de hard disk-ul de capacitate importanta la 1TB. Micromax Ignite LPQ61 dispune de cititor de carduri microSD, util cand se doreste vizualizarea de poze, clipuri video surprinse cu smartphone-ul.

Portabilul are in dotare difuzoare stereo si camera web cu rezolutie de 1-megapixeli. Device-ul are la bord conectivitate USB 3.0 (2 porturi), WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, iesire micro HDMI si port Ethernet RJ45.

Micromax Ignite LPQ61 a receptionat o baterie cu 4500mAh si este disponibil in culoare neagra la pretul de 282 dolari.

Via: Fonearena.com

ABOUT THE AUTHOR:

Imi plac gadget-urile, in special cele echipate cu Android. Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt phablet-urile si tabletele. Zi de zi folosesc un fost flagship, in speta smartphone-ul HTC U Ultra. M-am intors la HTC :) Nu ratez insa sansa de a butona gadget-uri si din afara ecosistemului Android.