Primul telefon din lume echipat cu 6GB RAM este Vivo Xplay5. Smartphone-ul are o platforma hardware deosebit de performanta si vine cu design extrem de reusit.

Din cate se pare in curand XPlay5 nu va fi singurul terminal dotat cu aceasta cantitate uriasa de memorie RAM. Au aparut detalii care sugereaza faptul ca viitorul Meizu Pro 6 va avea si el la interior 6GB RAM.

meizu pro 6 2

Restul componentelor hardware sunt la fel de impresionante. Pro 6 va include ecran cu rezolutia de 1920×1080 si procesor rapid Samsung Exynos 8890 de 2.3GHz.

In smartphone vom gasi procesor audio performant si o baterie cu tehnologie de incarcare rapida. Meizu Pro 6 va fi lansat in doua variante: una cu 6GB RAM si 128GB stocare si una cu 4GB RAM si 64GB stocare.

Sistemul de operare va fi cea mai noua varianta de Android de la Google, 6.0 Marshmallow cu interfata Flyme 6.0 . Smartphone-ul va mai include si tehnologie 3D Touch, similara celei de pe iPhone 6S/6S Plus.

Meizu Pro 6 va aparea prin luna Aprilie. Telefonul cu siguranta va fi unul impresionant si sper sa aiba un pret bun.

meizu pro 6 1

Via: Gizmochina.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).