Logitech G502 Proteus Spectrum 1

Noul mouse de gaming lansat de Logitech este un super gadget dedicat pasionatilor de jocuri pe calculator. Primul lucru care te impresioneaza la Logitech G502 Proteus Spectrum este felul in care arata. Mie unul mi se pare ca numai a mouse nu seamana. Are forma de „mini nava spatiala”.

Pe partea de deasupra mouse-ul are lumini de tip LED. Insa acestea nu sunt niste LED-uri obisnuite. Din soft-ul mouse-ului luminile LED pot fi setate in aproape orice culoare. Luminile pe intuneric cu siguranta se vad senzational.

Logitech G502 Proteus Spectrum 3

Logitech G502 Proteus Spectrum are un senzor optic extrem de precis. Mouse-ul nu are intarziere nici chiar la cele mai rapide miscari.

Gadget-ul este construit din materiale de calitate iar butoanele se simt bine la apasare. Cele doua butoane principale sunt mari iar pe lateral mouse-ul are insertii de cauciuc.

Ce mi se pare foarte tare la mouse e faptul ca i se pot adauga mici greutati in caz ca il simti prea usor in mana. Fiecare piesa cantareste 3.6 grame.

Logitech G502 Proteus Spectrum 7

Logitech G502 Proteus Spectrum are un total de 11 butoane!. Fiecare buton poate fi programat pentru a face altceva.

De obicei mouse-urile de gaming de calitate costa foarte mult. Logitech G502 Proteus Spectrum vine insa cu un pret super bun. Mouse-ul se va vinde pe Amazon UK din data de 11 Februarie la pretul de 70 lire. Asta vine in lei cam 413 lei.

Logitech G502 Proteus Spectrum 2

Logitech G502 Proteus Spectrum 6

Logitech G502 Proteus Spectrum 9

Sursa: PCPerspective.com Amazon.uk

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).