Phabletul cu specificatii de top al companiei LG, V10, este disponibil la vanzare in mod oficial pe piata natala, si anume Coreea de Sud. LG V10 este comercializat pentru pretul de 693 dolari.

Legat de disponibilitatea smartphone-ului in alte regiuni de pe glob, inca nu se cunosc detalii. LG V10 impresioneaza datorita specificatiilor hardware de top. Smartphone-ul iese in evidenta datorita ecranului secundar de 2.1 inch pozitionat deasupra celui principal, ce masoara in diagonala 5.7 inch. Pe ecranul secundar sunt afisate informatii utile precum notificari, ceas, data etc.

Ecranul principal are rezolutia 2560×1440. Procesorul este Qualcomm Snapdragon 808 iar mai departe avem 4GB RAM, 64GB stocare interna si slot microSD. Avem doua camere frontale fiecare de 5 Megapixeli si o camera principala de 16 Megapixeli. Sistemul de operare preinstalat este Android 5.1.1 Lollipop iar bateria are capacitatea de 3000 miliamperi.

lg v10 1

lg v10

Via

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).