LG Tribute 2 a debutat pe piata din SUA si este disponibil la doi dintre cei mai mari operatori de telefonie mobila, Sprint si Virgin Mobile. Avem de-a face cu un smartphone din zona entry level cu un pret de achizitie scazut, 100 dolari.

LG Tribute 2 are un ecran IPS de 4.5 inch cu rezolutia 854×480, procesor quad core de 1.2GHz, 1GB RAM si 8GB stocare interna. Telefonul include slot microSD iar ca sistem de operare avem preinstalat Android 5.1 Lollipop. Smartphone-ul ofera suport pentru conexiunea 4G LTE si are o baterie de 1900 miliamperi. Camera foto principala este de 5 Megapixeli iar cea frontala are senzor cu rezolutie VGA.

De mentionat este ca LG Tribute 2, precum smartphone-urile premium LG, are amplasat pe partea din spate butoanele de volum si de pornire/oprire.

le tribute

Via

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).