lg stylus 2

Lansarea LG G4 se apropie cu pasi repezi si conform ultimelor zvonuri e foarte posibil ca odata cu noul flagship G4, LG sa lanseze un telefon cu diagonala mare intitulat LG Stylus LS770.

Primele informatii referitoare la noul telefon au aparut in luna Martie cand device-ul a fost aprobat de catre FCC.

Smartphone-ul, ce are ca sursa de inspiratie seria Note de la Samsung, va fi echipat cu „stilou”, ecran de 5.8 inch (cel mai probabil Full HD), procesor quad core Qualcomm Snapdragon 610 pe 64 bit, chipset grafic Adreno 405 si baterie cu capacitatea de 3000 miliamperi.

In ceea ce priveste memoria RAM, datorita faptului ca LG Stylus nu are display si procesor de top, cel mai probabil va fi de 2GB. Stocarea interna va fi de 16 sau 32GB.

LG G4 va fi anuntat pe data de 28 Aprilie. Ramane de vazut daca noul phablet LG va fi anuntat in cadrul evenimentului.

lg stylus

Sursa: TechnoBuffalo

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).