LG a lansat pe piata din India smartphone-ul entry level intitulat LG Max. Pretul este de 172 dolari iar smartphone-ul va ajunge in curand si pe piata din Europa.

LG Max are un ecran de 5 inch cu rezolutia 854×480. Sistemul de operare este Android 5.1.1 Lollipop iar referitor la platforma hardware avem urmatoarele: procesor quad core de 1.3GHz, 1GB RAM si 8GB stocare interna. In caz ca se doreste extinderea stocarii, smartphone-ul este echipat cu slot microSD. Bateria ce echipeaza device-ul are capacitatea de 2540 miliamperi.

In zona camerelor foto, LG Max are in dotare o camera principala de 8 Megapixeli cu blitz LED si o camera frontala de 5 Megapixeli. Camera frontala are functii precum Gesture Shot (ce permite realizarea de poze prin inchiderea si deschiderea palmii in dreptul camerei foto) si Selfie Flash (ecranul telefonului este utilizat pe post de blitz).

lg max 3

Via Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).