Noul LG G4 urmeaza a se lansa spre sfarsitul acestei luni, si anume 28 Aprilie. Pe internet au avut loc multe scurgeri de informatii referitor la specificatiile telefonului precum si imagini cu device-ul. Cele mai recente scurgeri par a fi si cele mai verosimile deoarece vin direct din partea LG.

Smartphone-ul va avea un display de 5.5 inch cu rezolutie Quad HD (2560 x 1440). Procesorul este un octa core Snapdragon 810 pe 64 bit iar ca si memorie avem 3Gb Ram. La data lansarii e posibil ca LG G4 sa includa 32Gb stocare interna, slot microSD si o baterie de tip removable cu capacitatea de 3000 mAh. Capacul din spate va putea fi schimbat cu modele de culori diferite.

Pe partea de fotografie, LG G4 va avea un senzor de 16 Megapixeli si va include functii precum OIS si laser auto focus. Sistemul de operare preinstalat va fi Android Lollipop.

lg g4 1

 

lg g4 4

 

lg g4 2

 

lg g4 3

 

lg g4 5

 

lg g4 6

 

lg g4

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).