lg g vista 2

LG G Vista 2 a fost anuntat recent pentru piata din Statele Unite. Nu s-au oferit detalii in legatura cu pretul, insa conform operatorului de telefonie mobila smartphone-ul va avea un pret „revolutionar”.

In zona de specificatii, LG G Vista 2 apartine zonei de mijloc. Smartphone-ul include ecran de 5.7 inch cu rezolutia 1920×1080. Se stie ca procesorul este un octa core, insa nu se cunoaste modelul. La interior mai regasim 2GB RAM si 16GB stocare.

Device-ul ruleaza sistemul de operare Android Lollipop si include camera foto principala de 13MP si camera frontala de 5MP. In zona de software LG G Vista 2 include binecunoscutele functii LG: Knock On, Knock Code si QSlide.

lg g vista 2 1

Via Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).