In mediul online a aparut o imagine in care este prezentata ceea ce se crede a fi noua tableta LG G Pad X. Din ce se poate observa din randare, tableta pare a avea spate din metal si margini din plastic.

Pe partea de design tableta se incadreaza in aceeasi linie cu tabletele LG din seria G Pad. Tot din imagine in partea de jos putem observa logo-ul LG iar mai sus inscriptia Verizon ce indica faptul ca LG va comercializa LG G Pad X pe teritoriul Statelor Unite prin intermediul operatorului de telefonie mobila Verizon.

lg g pad x

 

In ceea ce priveste specificatiile nu sunt foarte multe detalii, insa conform scurgerilor de informatii tableta va include un ecran de 8.3 inch si sistem de operare Android Lollipop. Referitor la data de lansare, e posibil ca LG G Pad X sa isi faca aparitia la sfarsitul lunii Mai.

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).