LG G Pad X 8.0

LG se pregateste de lansarea unei tablete cu diagonala de 8 inch si carcasa cu design metalic. Tableta se numeste LG G Pad X 8.0 si va debuta in mod oficial pe la mijlocul lunii Mai. Eu cred ca tableta arata foarte bine, avand design de calitate specific celor de la LG.

In ultima perioada am avut foarte putine lansari de tablete bune. Fiind un fan al acestui gadget, sunt destul de incantat de acest nou model LG. G Pad X 8.0 are specificatii aproximativ similare cu tableta LG G Pad II 8.3.

Noul gadget are ecran de 8 inch cu rezolutia ridicata de 1920×1200. In corpul tabletei s-a instalat un procesor nou cu performante foarte ok. Modelul este Qualcomm Snapdragon 615 si avem de-a face cu un procesor octa core de 1.5GHz. Tableta se prezinta destul de bine la departamentul foto. Atat in fata cat si pe spate avem camere foto de 5 megapixeli fiecare.

Ce este neobisnuit la gadget e faptul ca vine cu port USB full size (acelasi care se gaseste pe laptop, PC-uri desktop). Transferul de date cu siguranta se va face foarte usor. LG G Pad X 8.0 este alimentat cu energie de o baterie ce are capacitatea de 4650mAh.

Restul de specificatii inca nu se cunosc. Dupa parerea mea, tableta va fi dotata cu cel putin 2GB RAM (e foarte posibil sa vina cu 3GB RAM) si o stocare interna standard de 16GB. Slotul microSD cu siguranta nu va lipsi.

Via: Gsmarena.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).