lg oled 1

In aeroportul Incheon din Coreea de Sud, LG a instalat un ecran cu adevarat impresionant. Acesta este cel mai mare ecran de tip OLED din lume si este realizat din 140 de ecrane fiecare de 55 inch si cu rezolutie 4K.

Rezultatul este un ecran urias de 13 metri inaltime si 8 metri in latime. Display-ul LG a fost creat cu ajutorul unei firme frantuzesti de design.

Aeroportul din Coreea de Sud este unul dintre cele mai aglomerate din lume. In mod evident scopul ecranului gigant instalat de LG este de a face reclama televizoarelor ce au ecran cu tehnologie OLED. Dupa parerea mea o idee extrem de inspirata de a prezenta si a face reclama noi tehnologii LG.

In acest moment marea problema a televizoarelor de tip OLED o reprezinta pretul. Cele mai ieftine modele pornesc de la 3200 euro. Trebuie sa mai treaca cel putin un an sau doi ca televizoarele OLED sa ajunga la un pret pe care majoritatea sa si-l permita. Eu zic ca treptat ele vor inlocui TV-urile de tip LED.

lg oled 2

Sursa: TweakTown.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).