letv 2

LeTV Le 1s este un super telefon cu pret nemaipomenit de bun si hardware foarte performant. Nici nu-i de mirare ca smartphone-ul s-a vandut in cateva luni in aproape 3 milioane de bucati.

LeTV Le 1s impresioneaza datorita carcasei metalice foarte subtiri si a specificatiilor neasteptat de bune.

Smartphone-ul are ecran IPS de 5.5 inch cu rezolutia 1920×1080.

Gadget-ul are o grosime de doar 7.5 milimetri iar la interior are procesor ultra performant cu 8 nuclee MediaTek Helio X10 ce are frecventa de 2.2GHz.

Capacitatea de memorie RAM este una generoasa, 3GB, iar stocarea interna este de 16GB. Exista model si cu stocare de 32GB.

letv 3

Pe spatele metalic deosebit de frumos avem senzor de amprenta si o camera foto de 13 Megapixeli cu blitz LED.

Mie personal telefonul imi place foarte mult. Arata senzational, este foarte performant si vine cu un pret deosebit de bun. Ce ti-ai putea dori mai mult de la un telefon mobil?

LeTV Le 1s poate fi cumparat si de la noi din tara. Modelul cu 16GB stocare costa doar 950 lei si poate fi cumparat de aici.

Varianta cu stocare mai mare, 32GB, costa 1100 lei si poate fi cumparata facand click aici.

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).