zuk z1

Lenovo ZUK Z1 a inceput sa fie comercializat pe teritoriul Europei in tari precum Germania, Franta, Italia, Spania si Anglia. Smartphone-ul poate fi achizitionat de pe Amazon pentru suma de 300 euro.

Lenovo ZUK Z1 este un device din categoria phablet si include ecran IPS de 5.5 inch cu rezolutia Full HD, 1920×1080. La interior producatorul a ales sa includa procesorul quad core Qualcomm Snapdragon 801 cu frecventa la 2.5GHz, 3GB RAM si 64GB stocare.

Smartphone-ul este dotat cu tehnologii de top precum port USB de tip C si scanner de amprenta. Lenovo ZUK Z1 are conectivitate 4G LTE, dual SIM si camera foto principala de 13 Megapixeli. Camera de pe partea din fata este de 8 Megapixeli. Smartphone-ul ruleaza sistemul de operare Android 5.1.1 cu interfata CyanogenMod 12.1.

zuk z1 2

Sursa Via

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).