In luna Martie, Lenovo a anuntat smartphone-ul Vibe Shot. Acesta urmeaza a se lansa in luna Iunie a acestui an. Modelul de Vibe Shot anuntat de Lenovo are display cu rezolutia 1080p. Se pare ca producatorul doreste lansarea unei versiuni mai accesibile de Vibe Shot.

De aici si modelul Lenovo Vibe Shot cu indicativul Z90. Telefonul a fost aprobat recent de catre TENAA. Practic este o varianta de Vibe Shot cu display de 5 inch si rezolutie 720p.

Restul specificatiilor sunt identice cu ale modelului ce include ecran Full HD:

-Procesor octa core Snapdragon 615 1.7 GHz

-3GB RAM si 32GB stocare interna

-Telefonul include slot microSD

-Camera foto de 16 megapixeli cu LED flash si stabilizator optic de imagine

-Camera frontala de 8 megapixeli

-Sistem de operare Android Lollipop

Lenovo Vibe Shot cu ecran 1080p urmeaza a se lansa pe piata la inceputul lunii Iunie la un pret de 350 dolari. Varianta 720p va fi cu siguranta mai ieftina.

vibe shot

vibe shot 2

vibe shot 3

Sursa: phoneArena, TENAA

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).