Lenovo a anuntat pentru cumparatorii din Japonia un smartphone echipat cu sistem de operare Windows 10 Mobile. Terminalul este identificat sub numele de Lenovo 503LV.

Lenovo 503LV 1

Device-ul propune o configuratie hardware echilibrata. La baza acesteia se afla afisajul compact de 5-inch care este capabil de rezolutie HD, 1280×720 pixeli. Display-ul utilizeaza tehnologie TFT si este acoperit cu sticla. Acest material se regaseste si in zona din spate.

Lenovo 503LV este compatibil cu standardul 4G LTE si are sub „capota” procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 617 (MSM8952) tactat la 1.5GHz. Procesorul este sustinut de 3GB memorie RAM si de chipul grafic Adreno 405.

Lenovo a pus pe acest model un modul de memorie interna cu 32GB in capacitate. Memoria pentru stocare se poate extinde cu pana la 128GB utilizand slotul microSD.

Smartphone-ul masoara 7.6mm in grosime si dispune de urmatoarele optiuni dedicate conectivitatii: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (Dual Band), Bluetooth 4.0.

Procesorul potent, display-ul HD si cei 3GB de RAM primesc energie de la acumulatorul echipat cu 2250mAh. Smartphone-ul nu duce lipsa de echipamente foto moderne. Camera principala integreaza senzor de 8-megapixeli si flash LED iar camera secundara dispune de 5-megapixeli.

Lenovo 503LV este compatibil cu accesoriul Continuum (dock care se conecteaza la monitor sau televizor si transforma smartphone-ul intr-un PC cu Windows).

Device-ul are dimensiunile de 71.4 x 142.4 x 7.6mm si cantareste 144 grame. Debutul comercial al acestui telefon va avea loc in luna Octombrie la un pret care inca nu este cunoscut.

Via: Mspoweruser.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).