Manufacturierul chinez LeEco dispune in arsenalul de produse o multitudine de gadget-uri interesante. Printre acestea se numara televizorul 4K de 50-inch LeEco SuperTV X4-50 Pro. Compania si-a actualizat oferta de televizoare high-end cu un nou model. Noul televizor dispune de echipamente impresionante si adopta denumirea de LeEco Super3 Max65.

LeEco Super3 Max65 1

Factorul dominant care atrage toate privirile este display-ul cu capabilitate 3D, diagonala uriasa de 64.53 inch (163.90 centimetri) si rezolutie 4K, 3840 x 2160 pixeli.

Afisajul are in angrenaj tehnologie IPS care este capabila sa livreze unghiuri de vizualizare la 178 grade si o rata de contrast cu 4000 la 1. Display-ul furnizeaza imagine 4K cu 60 de cadre pe secunda. Decodarea video se realizeaza in standardul de cea mai noua generatie, HEVC/H.265.

Avem de-a face cu un televizor inteligent dotat cu sistem de operare Android in varianta 5.0 Lollipop. Sistemul de operare este usor customizat din punct de vedere vizual avand la bord interfata grafica EUI 5.5 TV.

LeEco Super3 Max65 este la fel de puternic ca si un smartphone modern. Televizorul ascunde sub capota placa grafica Mali-T760 MP4 si procesor quad-core pe 32-biti Mstar 6A928 tactat la frecventa de 1.7GHz. Configuratia hardware interna este completata de cei 3GB memorie RAM tip DDR3 si de memoria pentru stocare echipata cu 46GB.

LeEco Super3 Max65 2

Sunetul este la acelasi nivel cu imaginea. LeEco a dotat acest „monstru” cu sistem de sunet 2.1. Configuratia audio are in componenta 2 boxe a cate 10-wati fiecare si un subwoofer dedicat cu putere de 20-wati. Sistemul audio este compatibil Dolby Audio si DTS Premium Sound.

Departamentul dedicat conectivitatii nu se lasa mai prejos. Super3 Max65 nu duce lipsa de cele mai noi si mai tari dotari: WiFi dual-band, Bluetooth 4.0, 3 porturi HDMI 2.0, 2 porturi USB 3.0, port USB 2.0, cititor de carduri SD, iesire VGA si port LAN.

LeEco Super3 Max65 a primit din partea producatorului o garantie de 4 ani iar „bolidul” poate fi achizitionat de pe shop-ul online chinezesc LeMall pentru suma de 2237 dolari.

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).