forza horizon

Vesti bune pentru iubitorii de jocuri racing pe console. Microsoft in parteneriat cu studioul care a relizat seria de filme Fast & Furious, a lansat expansion pack-ul denumit Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious. Pentru a putea juca acest titlu nu este nevoie sa detineti o copie a jocului Forza Horizon 2.

Jocul este un expansion pack de sine statator si pentru al juca este nevoie bineinteles de Xbox One sau Xbox 360. Jocul promoveaza noul film din seria Fast & Furious ce este intitulat Furious 7.

Campania jocului il are ca si protagonist pe Tej Parker (vocea este a rapper-ului Ludacris). Scopul acestuia este de a recruta jucatori ce au misiunea de a obine 10 masini. Conform Microsoft, telul jucatorului este de a obtine fiecare din aceste masini prin participarea la o serie de curse ce au ca sursa de inspiratie filmele Fast & Furious.

Jucatorii vor putea pilota bolizi precum Dodge Charger din 1970, Jeep Wrangler blindat etc. De mentionat este ca jocul poate fi descarcat gratis pana pe data de 10 aprilie. Dupa aceasta data jocul poate fi achizitionat contra sumei de 10 dolari.

Mai jos poti viziona trailer-ul de lansare al jocului:

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).

< Previous Article