sony-4k-jt

Sony urmeaza a lansa in luna Mai pe teritoriul Statelor Unite o noua gama de televizoare cu rezolutia 4K. Noile modele sunt deja disponibile la precomanda cu preturi ce pornesc de la 1300 dolari pentru modelul de 43 inch si urca pana la 8000 dolari pentru modelul de 75 inch.

De asemenea se asteapta ca in aceasta vara Sony sa introduca pe piata cel mai subtire televizor de tip LED din lume. Este vorba de modelul X900C, acesta masurand in grosime doar 5.08mm. Practic este mai subtire decat un smartphone.

Noile televizoare sunt echipate cu Android TV si includ functii precum cautare vocala, tehnologie a imaginii Triluminos. Dupa lansarea noilor televizoare, Sony va pune in curand la dispozitia utilizatorilor posibiliatea de conectare la Playstation Now si conectarea a unui controller de PS4 pentru jocuri direct pe televizor.

ABOUT THE AUTHOR:

Imi plac gadget-urile, in special cele echipate cu Android. Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele mid-range si high-end de peste 6 inci. Recent am facut pasul catre smartphone-ul Xiaomi Mi Mix 3, un fost flagship care inca arata si se misca excelent.