Kingston HyperX recent a anuntat faptul ca a realizat cel mai rapid kit de memorie RAM 128GB DDR4 din lume. Viteza atinsa de kitul de memorie este de 3000MHz.

Aceasta performanta a fost obtinuta pe o placa de baza MSI X99 MPOWER echipata cu procesor Intel Core i7 5820K. Kitul de memorie RAM a constat din 8 module de 16GB RAM DDR4 HyperX Predator. Timing-urile folosite au fost 16-16-16-36. Inca nu se cunosc detalii in ceea ce priveste disponibilitatea si pretul de achizitie ale kitului de memorie.

In cadrul festivalului de tehnologie Computex ce va avea loc in Taipei intre 4-7 Iunie, Kingston HyperX va prezenta un sistem echipat cu acest kit de memorie si SSD HyperX Predator M.2 PCIe.

kingston1

kingston 2

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).