gran turismo

Pe internet au aparut informatii ce indica faptul ca Sony si compania producatoare de jocuri Polyphony Digital vor prezenta la festivalul E3 mult asteptatul Gran Turismo 7, titlu exclusiv PlayStation 4.

Intr-un interviu recent, creatorul seriei Gran Turismo, Kazunori Yamauchi, a specificat faptul ca fanii jocului Gran Turismo nu vor mai astepta foarte mult pana la lansarea jocului.

Ultimul titlu lansat de Polyphony Digital, Gran Turismo 6, a fost un joc destul de reusit, insa cu toate acestea el a primit multe critici din partea fanilor si a presei internationale datorita faptului ca a adus putine schimbari fata de Gran Turismo 5.

Festivalul de jocuri video E3 se desfasoara in Los Angeles intre 16 si 18 Iunie. Ramane de vazut daca Gran Turismo 7 isi va face aparitia.

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).