crysis 2

Cu toate ca varianta originala a jocului Crysis a fost lansata in 2007, chiar si dupa 8 ani jocul este in continuare unul dintre cele mai aspectuoase din punct de vedere grafic.

La data aparitiei, Crysis practic a „omorat” cel mai puternic hardware de pe piata.

In 2007 cea mai performanta placa video de la Nvidia era GeForce 8800 GTX. Intel avea in oferta procesorul quad core Core 2 Extreme QX9770 de 3.2GHz.

Tin minte ca jocul nu mergea foarte bine la detalii mari chiar si pe cele mai performante calculatoare.

crysis

In ziua azi consolele fac legea in ceea ce priveste lansarile de jocuri. Cu cateva exceptii, majoritatea titlurilor ce sunt lansate pe PC sunt doar simple portari ale variantelor de consola.

Asta nu inseamna ca noile jocuri nu arata bine grafic. Doar ca la acest capitol in ultima perioada jocurile parca au stagnat.

Crysis este considerat unul dintre cele mai piratate jocuri PC din toate timpurile. Cei care au creat acest joc cu siguranta nu au avut vanzarile asteptate.

Tocmai din acest motiv sunt foarte mici sansele ca pe PC sa mai vedem vreodata jocuri gen Crysis ce aduc noi tehnologii si functii in zona de grafica.

Mai jos avem un scurt clip video din Crysis, detaliile fiind urcate la maxim. Jocul arata incredibil!

https://youtu.be/-kizV242GTM

Sursa: TweakTown.com YouTube

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).