In mediul online au aparut informatii noi in ceea ce priveste viitoarea tableta a celor de la Apple si anume iPad Pro. Conform sursei, Apple lucreaza la dezvoltarea noii tablete ce va avea un ecran cu diagonala de 12.9 inch.

In ceea ce priveste restul de specificatii, se asteapta ca iPad Pro sa vina echipat cu procesor A9, conector USB de tip C, Force Touch si NFC.

Daca Apple va echipa iPad Pro cu NFC, va fi posibil folosirea serviciului Apple Pay precum si conectarea unui stylus, accesoriu care e posibil sa fie lansat de Apple.

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).