iPad Pro de 9.7 inch

Urmatorul model de iPad va aparea foarte curand. Tableta va avea denumire si specificatii similare cu gigantul iPad Pro de 12.9 inch. Diferentele intre cele doua variante se vor gasi la diagonala si camera foto principala.

Referitor la diagonala, vom avea un iPad Pro de 9.7 inch. Rezolutia ecranului eu cred ca va fi aceasi ca pe varianta de 12.9 inch, 2732×2048. Ecranul va avea luminozitate mare si va include sticla care nu reflecta lumina.

Daca pe modelul original de iPad Pro gasim o camera foto principala de 8 Megapixeli, pe noul iPad Pro de 9.7 inch Apple va pune o camera de 12 Megapixeli. Aceasta va fi capabila sa filmeze clipuri video la rezolutia 4K.

Noul iPad va mai include 4 difuzoare audio, procesor rapid Apple A9X si va fi compatibil cu accesoriul Apple Pencil. Pentru noua tableta Apple va lansa si o husa cu tastatura incorporata.

iPad Pro de 9.7 inch e posibil sa fie prezentat oficial pe data de 21 Martie.

Sursa: 9to5mac.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).