Uite Infinix Hot 30i pareri si pret in Romania. In ultimele ore de weekend va invitam sa va delectati cu un terminal accesibil si foarte interesant 🙂 In articolul din aceasta seara ne focusam pe smartphone-ul Hot 30i al brand-ului chinezesc Inifnix.

Device-ul a captat atentia noastra deoarece ofera cateva dotari surprinzator de bune pentru un device ieftin. Apropo de acest aspect, va precizam ca dispozitivul este la vanzare pe site-ul mpstore.ro pentru suma de 570 lei.

Legat de dotari, telefonul ne ofera stocare UFS, baterie mare cu fast charging, panou LCD cu refresh de peste 60Hz, procesor perfect decent si o conectivitate bine pusa la punct. Am reusit sa va starnim atentia legat de device ? Noi suntem convinsi ca da 🙂

Spunem adio partii introductive si intampinam zambitori partea de prezentare. Va dorim o lectura placuta 🙂

Infinix Hot 30i pareri

Infinix Hot 30i pareri – CE NE PLACE LA DISPOZITIV

# Panou LCD 6.6 inci, 1612×720 pixeli, refresh 90Hz, touch sampling 180Hz, luminozitate 500 niti

# Configuratie – procesor Unisoc T606, 4GB RAM LPDDR4X + 128GB UFS 2.2

# Baterie – 5000mAh + fast charging 18W

# Conectivitate – 4G, Dual SIM, MicroSD dedicat, WiFi 802.11 ac, USB C, Bluetooth 5.0, Radio FM, jack 3.5mm, GPS/AGPS/GLONASS, amprenta (pe lateral in butonul de power)

CATEVA OBSERVATII

# Ecran si configuratie

Pentru un terminal de sub 600 lei, ecranul din echipare este unul atractiv 🙂 Elementele care ne imping sa afirmam acest lucru sunt refresh-ul 90Hz, luminozitatea buna de 500 niti si bineinteles rezolutia HD+, care este perfect adecvata pentru un telefon de acest gen.

Apropo de terminale cu ecran HD+ testate de GadgetLab, in 2023 noi am butonat modelele Motorola Moto G53 5G si Motorola Moto G23 (review). Va invitam cu drag sa parcurgeti recenziile celor 2 device-uri 🙂

Ne indreptam privirea catre configuratia terminalului Infinix. Surpriza placuta este prezenta pe device a stocarii UFS 2.2. Excelent 🙂 Pe langa asta, stocarea este si de capacitate generoasa, in speta 128GB. Zambim din nou 🙂

Infinix Hot 30i pareri

In ceea ce priveste chipset-ul, Unisoc T606 atinge in Antutu 9 scorul cuprins intre 220.000 – 230.000 puncte. Nu-i rau 🙂 Ca si nivel de performanta, va precizam ca Unisoc T606 nu este la ani lumina distanta de motorizarea Snapdragon 680 (peste 260.000 puncte in Antutu 9).

Ca tot am amintit de Snapdragon 680, va precizam ca noi am testat cateva device-uri echipate cu acest propulsor. Acestea sunt Motorola Moto G52, Redmi Note 11 si Redmi 10C (review).

Ca si fapt divers, va informam ca noi ne-am intersectat si cu procesorul Snapdragon 685 (versiune de Snapdragon 680 usor imbunatatita). Asta a avut loc atunci cand am testat Redmi Note 12 4G.

# Infinix Hot 30i pareri – Acumulator si conectivitate

Setup-ul incarcare 18W + baterie 5000mAh este unul bun (spre excelent) pentru un device de sub 600 lei 🙂

Tinem sa mentionam ca procesorul Unisoc T606 este destul de eficient ca si consum energie. Asta in tandem cu bateria de 5000mAh, o sa rezulte intr-un device care performeaza multumitor ca si autonomie.

Pe partea de conectivitate, avem lucruri bune de spus 🙂 Device-ul este dotat cu aproape tot ce este nevoie (4G, jack 3.5mm, Radio FM, MicroSD etc).

Spunem ‘aproape’ deoarece terminalul nu are NFC. Insa, daca luam in calcul pretul, absenta NFC este ceva normal/firesc.

Ce alte dotari interesante ne mai ofera device-ul ?

# O carcasa eleganta cu profil slim 8.4mm

# Camera 13MP (autofocus) capabila de video 1080p 30fps

# Camera selfie 8MP capabila de video 1080p 30fps

# Functie RAM Extension (pana la 4GB de memorie virtuala)

Infinix Hot 30i pareri – CONCLUZIE

Nu exageram cand spunem ca Infinix Hot 30i este un terminal atractiv 🙂 Daca punem la socoteala pretul de 570 lei, putem spune lejer ca device-ul ofera un ansamblu cu dotari excelent pus la punct (stocare UFS, chipset bun, fast charging, panou LCD 90Hz, camere decente, USB C si asa mai departe). Smartphone-ul primeste recomandarea noastra 🙂

UITE RESTUL DE SPECIFICATII TEHNICE

  • Sistem de operare Android 12 cu interfata XOS 10.6
  • Carcasa din plastic
  • Senzori – accelerometru, compas, giroscop, proximitate, lumina
  • Difuzor pe marginea de jos

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).