remote play app 1

In prezent serviciul Sony Remote Play permite streaming-ul de jocuri PS4 pe consola de gaming portabila PS Vita.

Sony vrea ca in perioada urmatoare sa extinda acest serviciu, asa ca de cateva ore seful Sony a anuntat ca aplicatia Remote Play va fi disponibila in curand pe PC si Mac. Practic se va putea face streaming-ul de jocuri PS4 catre calculatoare cu Windows si sisteme Apple Mac.

remote play app 2

Microsoft ofera deja posibilitatea de a face streaming de jocuri Xbox One catre orice calculator, laptop cu sistem de operare Windows 10.

Insa odata cu lansarea a PS4 Remote Play, cei de la Sony vor avea un avantaj in fata celor de la Microsoft deoarece aplicatia este compatibila atat cu sisteme Mac cat si cu PC-uri cu Windows.

Pe langa serviciul Remote Play anuntat de cateva ore, Sony a dezvaluit in urma cu cateva zile ca in anul 2016 va fi introdusa o functie pe PlayStation 4 datorita careia se vor putea juca jocuri PlayStation 2.

Este evident faptul ca Sony vrea ca PS4 sa recupereze avansul luat de consola Xbox One pe finalul acestui an. Cei de la Microsoft au vandut pe final de 2015 mai multe console decat cei de la Sony.

Asta se datoreaza faptului ca au lansat destul de multe jocuri exclusive pentru Xbox One, au pus pe consola sistem de operare Windows 10, au facut posibil jucarea de titluri Xbox 360 pe noua consola si au lansat functia de streaming jocuri Xbox One pe PC.

xbox 1

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).