samsung phones

 

In acest an Samsung a reusit sa isi consolideze pozitia de lider in ceea ce priveste livrarea de telefoane inteligente. Acest lucru s-a intamplat inca dinainte ca Galaxy S6 si S6 Edge sa intre pe piata. Conform firmei de statistica TrendForce, in cea de-a doua perioada a lui 2015 Samsung va pune un avantaj consistent fata de Apple in ceea ce priveste livrarea de smartphone-uri.

In primul trimestru Samsung a reusit sa livreze in toata lumea 291.2 milioane de smartphone-uri. Comparativ cu aceasi perioada din 2014 s-a inregistrat o scadere de 9.2%. Conform firmei de statistica TrendForce, aceasta scadere se datoreaza pietei in declin din China.

Iata cum se prezinta topul 5 al producatorilor in ceea ce priveste livrarea de telefoane in toata lumea in primul trimestru al anului:

1. Samsung a acaparat 27.8% din livrarile totale

2. Apple – 19.9%

3. Huawei – 7%

4. LG – 6.2%

5. Lenovo – 6%.

Restul de 33% a fost acaparat de ceilalti fabricanti de smartphone-uri.

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).