Pe site-urile din China au fost publicate imagini prototip cu un nou telefon ZTE. Pozele sunt extrem de reusite, ele prezentand pe ZTE Nubia Z11, un telefon foarte frumos ca si design cu margini ale ecranului ce practic nu exista.nubia z11 2

ZTE Nubia Z11 va fi fabricat folosind tehnologia FIT (Frame Interactive Technology). Aceasta tehnologie, ce este prezenta si pe ZTE Nubia Z9, permite activarea anumitor functii ale telefonului prin simpla atingere a partilor laterale.

In zona din fata chiar jos putem observa butonul de Home sub forma de cerc ce este iluminat in rosu. Pe partea din spate ZTE Nubia Z11 va avea scanner de amprenta precum si o camera foto de 20.7 Megapixeli cu blitz LED.

nubia z11 1

Componentele hardware instalate pe ZTE Nubia Z11 vor fi printre cele mai performante. Viitorul telefon va avea la interior cel mai performant procesor Qualcomm, un quad core Snapdragon 820.

ZTE Nubia Z11 cel mai probabil va fi lansat prin Ianuarie sau Februarie 2016.

Specificatii hardware pentru ZTE Nubia Z11

  • Ecran de 5.2 inch cu rezolutia 2560×1440 (565ppi densitate pixeli)
  • Procesor quad core Snapdragon 820 de 2.2GHz si placa video Adreno 530
  • 4GB RAM, 128GB stocare interna, slot microSD
  • Camera foto principala de 20.7 Megapixeli cu blitz LED dual; camera frontala pentru selfie-uri de 13 Megapixeli
  • Scanner de amprenta
  • Android 6.0 Marshmallow cu interfata Nubia UI

nubia z11 5

Via: Phonearena.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).