Pe internet au fost publicate imagini live cu noul gadget dedicat gaming-ului, Steam Link. Device-ul este produs de catre binecunoscuta companie Valve (aceasta detine platforma online Steam dedicata jocurilor de PC).

Prin conectarea Steam Link la televizor se va putea face streaming-ul de jocuri de pe PC direct pe TV. Singurele cerinte sunt ca Steam Link sa fie conectat la reteaua de internet de acasa iar pe PC-ul de pe care se face streaming sa fie instalat Steam (in mod evident se poate face streaming doar la jocuri cumparate prin Steam).

Device-ul este capabil de streaming la 1080p cu 60 fps. Pentru acest lucru este necesar insa sa aveti un PC foarte capabil.

Steam Link se conecteaza la internet prin intermediul portului LAN de 100 Mbit/s sau prin WiFi 802.11ac. Avem inclus: 3 porturi USB 2.0, Bluetooth 4.0 si iesire HDMI.

Steam Link este compatibil cu controller-ul de Xbox One si Xbox 360. Datorita porturilor USB se pot conecta tastatura si mouse. Pretul acestui gadget este de 50 dolari.

steam link 1 steam link 2 steam link 3 steam link 4 steam link 5

Sursa: IGN

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).