lg v10 new photo

In acest moment LG V10 este cel mai performant telefon mobil fabricat de marele producator sud coreean LG. V10 are un design deosebit, materiale de cea mai buna calitate si componente hardware performante de noua generatie.

LG V10 se vinde in Coreea de Sud pentru 693 dolari. Din 6 Noiembrie smartphone-ul va incepe sa fie vandut la nivel global. In Coreea de Sud telefonul nu s-a bucurat de foarte mult succes. In prima saptamana de la lansare LG V10 a avut vanzari modeste.

Eu unul cred ca pe piata din Europa noul telefon LG va inregistra vanzari bune. Depinde insa care va fi pretul final. Daca V10 va avea pret de nivelul lui Samsung Galaxy Edge Plus (3600 lei) atunci sansele sunt cam mici ca telefonul sa aiba succes. Daca telefonul va fi pozitionat intre 2800-3000 lei, eu cred ca LG V10 va atrage destul de multa lume.

Smartphone-ul include ecran principal de 5.7 inch cu rezolutia 2560×1440, ecran secundar de 2.1 inch (pe acesta sunt afisate notificari, mesaje, ceas, data etc), 4GB RAM, procesor cu 6 nuclee si camera foto de 16 Megapixeli.

LG V10 arata foarte bine, ceea ce se poate vedea in imaginile live de mai jos. Pozele sunt de pe site-ul AndroidAuthority.com

lg v10 new 1

lg v10 new 2

lg v10 new 3

lg v10 new 4

lg v10 new 5

lg v10 new 6

lg v10 new 7

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).