Noul smartphone Samsung din seria Galaxy a fost fotografiat live. Samsung Galaxy A8 inca nu a fost lansat oficial insa pana la debutul device-ului cu siguranta nu mai este mult. Noile imagini aparute confirma faptul ca avem de-a face cu un smartphone extrem de subtire si cu un design si constructie premium.

In acest moment Galaxy A8 este considerat cel mai subtire felefon produs de Samsung, device-ul masurand in grosime doar 5.94 mm. Pentru mai multe detalii legate de noul Samsung Galaxy A8, urmariti clipul video hands on si aflati specificatiile hardware.

galaxy a8 1

galaxy a8 2

galaxy a8 9

galaxy a8 10

galaxy a8 7

galaxy a8 5

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).