mate 8 new 3

In opinia mea Huawei Mate 8 este unul dintre cele mai frumoase telefoane mobile lansate vreodata. Telefonul arata de-a dreptul demential avand carcasa metalica foarte bine lucrata si super subtire.

Daca alte telefoane cu carcasa metalica mai au mici insertii de plastic, asta nu e valabil pentru Mate 8. Practic tot telefonul este o „bucata” de metal. Inclusiv butoanele de pornire/oprire si volum sunt din metal.

Smartphone-ul vine in culori foarte aratoase precum auriu, gri, maro si negru. Dupa parerea mea modelul auriu este de-a dreptul superb.

Specificatiile hardware sunt la fel de impresionante ca si design-ul. Huawei Mate 8 este cel mai performant smartphone produs de Huawei. Are procesor cu 8 nuclee de 2.3GHz extrem de rapid si vine dotat la interior cu 4GB RAM.

Imaginile oficiale publicate de Huawei arata bine insa acestea nu se pot compara cu imaginile live pe care le-am listat mai jos.

Pentru persoanele care cred ca am exagerat cand am spus ca Huawei Mate 8 este unul dintre cele mai frumoase telefoane mobile, priviti imaginile de mai jos. Telefonul arata nemaipomenit!

Huawei Mate 8 13

Huawei Mate 8 1

Huawei Mate 8 8

Huawei Mate 8 3

Huawei Mate 8 15

Huawei Mate 8 14

Huawei Mate 8 2

Huawei Mate 8 4

Huawei Mate 8 5

Huawei Mate 8 19

Huawei Mate 8 17

Huawei Mate 8 16

Huawei Mate 8 11

Huawei Mate 8 10

Huawei Mate 8 9

Sursa: MyDrivers.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).