Huawei Watch este in acest moment smartwatch-ul cu cele mai bune specificatii hardware. Device-ul include ecran de tip AMOLED cu rezolutia 400×400, procesor Qualcomm Snapdragon 400 si 512MB RAM.

Huawei Watch este construit din metal si are in diametru 42mm. El include senzor de monitorizare a batailor inimii, senzor care identifica numarul de calorii eliminate in timpul alergarii sau a exercitiului fizic si contor de pasi.

Smartwatch-ul este alimentat de o baterie cu capacitatea de 300 miliamperi si include conectivitate WiFi 802.11n. Gadget-ul va fi disponibil in mai multe culori iar preturile vor fi cuprinse intre 386 dolari si 441 dolari.

Conform informatiilor aparute pe internet, Huawei Watch se zvoneste ca va fi lansat in Septembrie sau Octombrie.

smartwatch huawei

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).