Iata Huawei SuperCharge Power Bank pareri si pret in Romania. Luna Septembrie s-a instalat ‘comfortabil’ iar asta ‘necesita’ ceva interesant din partea noastra 🙂

Astfel ca, in cautare de subiecte cool pentru publicat pe dragul nostru site, ne-am ‘intersectat’ cu o baterie externa foarte performanta si aparuta recent pe ‘piata’ de la noi din tara.

Este vorba despre device-ul ‘botezat’ SuperCharge Power Bank si realizat de catre celebrul brand chinezesc Huawei. Inainte de a va prezenta caracteristicile tehnice si parerile noastre despre ‘gadget’, dorim sa va precizam detalii despre pret si disponibilitate.

Acumulatorul extern este la vanzare pe pcgarage pentru suma de 463 lei. Hmmm…. Noi credem ca este cam mult avand in vedere tipul de device care ‘ne sta in fata’. Insa, acumulatorul extern realizat de Huawei este departe de a fi unul ‘oarecare’. Nu mai prelungim ‘suspansul’ si demaram cu partea tehnica.

Huawei SuperCharge Power Bank pareri

SPECIFICATII

  • Capacitate – 12.000mAh
  • Tehnologie de incarcare – SuperCharge cu putere maxima de 40W
  • Conectori – USB C, USB A
  • Design – carcasa metalica
  • Dimensiune si greutate – 135.4 mm x 69 mm x 15.5 mm si 225.5 grame
  • Culoare – albastru, alb
  • Accesorii – cablu USB A – USB C

Huawei SuperCharge Power Bank pareri si cateva detalii

Remarcam faptul ca bateria externa poseda un ‘combo’ foarte atractiv, in speta capacitate de 12000mAh + fast charging cu putere de pana la 40W. Tot ce putem spune este excelent 🙂

Pentru a beneficia de incarcarea SuperCharge 40W, smartphone-ul tau trebuie sa fie un Huawei compatibil cu aceasta tehnologie (Mate 20 Pro, P30 Pro si alte modele). Pe site-ul oficial se mentioneaza faptul ca bateria externa ‘alimenteaza’ un P30 Pro pana la 70% in doar 30 de minute.

Asta suna foarte bine, insa cum ramane cu device-urile ‘non-Huawei’ ? Din fericire, producatorul nu a neglijat acest aspect 🙂 Acumulatorul incarca rapid telefoane cu chipset-uri Snapdragon si tehnologie de incarcare Quick Charge, tablete/laptop-uri compatibile cu fast charging etc.

In mod evident ca puterea de incarcare depinde de cat de potent este fast charging-ul de pe smartphone-ul tau. Daca esti posesorul unui terminal cu fast charging 18W, atunci o sa te bucuri de o incarcare destul de rapida 🙂

Huawei SuperCharge Power Bank pareri

Alimentarea in sine a bateriei externe se realizeaza in 2 ore si 14 minute cu un incarcator de 40W. Banuim ca un incarcator mai putin potent (18W) reuseste sa incarce bateria intr-un timp rezonabil.

Daca folosesti un incarcator standard cu 10W pentru a alimenta bateria externa, atunci ‘procedura’ de ‘alimentare’ de la 0-100% dureaza 5 ore si jumatate (conform site-ului oficial).

Pe partea de design, bateria poseda o carcasa metalica finisata elegant si vopsita intr-un albastru stilat. Device-ul este inzestrat cu buton de pornire/oprire si LED alb care indica nivelul de incarcare al acumulatorului. Design-ul este destul de slim iar greutatea de un pic peste 200 grame face ca ‘dispozitivul’ sa fie usor de ‘transportat’.

Deoarece bateria dispune de incarcare puternica si capacitate mare, Huawei a incorporat diverse protectii a caror menire este sa previna supraincalzirea, scurt circuitul etc. Bine de stiut 🙂

Huawei SuperCharge Power Bank pareri – CONCLUZIE

Huawei SuperCharge Power Bank este un acumulator extern potent si elegant. Nu credem ca exista pe piata o baterie externa cu fast charging atat de performant.

Cu toate acestea, cei 460 lei reprezinta cam mult pentru un astfel de device. Pentru inca 200 lei in plus poti achizitiona un smartphone de buget decent, precum Xiaomi Redmi 7 🙂

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).