Uite Huawei MatePad T10 pareri si pret in Romania. Pornim la drum in aceasta noua saptamana cu o tableta Huawei de buget. Device-ul intitulat MatePad T10 a fost lansat recent in Germania iar dotarile lui sunt pe alocuri interesante.

Nu mai lungim lucrurile inutil si va mentionam cat costa tableta. Ea este disponibila pe site-ul cyberport.de pentru urmatoarele preturi:

# Versiune LTE 2GB RAM/32GB – 200 euro (in jur de 970 lei)

# Versiune LTE 2GB RAM/16GB – 180 euro (in jur de 870 lei)

# Versiune WiFi 2GB RAM/32GB – 170 euro (in jur de 820 lei)

# Versiune WiFi 2GB RAM/16GB – 150 euro (in jur de 730 lei)

Noi suntem increzatori ca tableta va fi lansata in curand si pe piata din Romania. Va tinem la curent in legatura cu acest aspect.

[UPDATE 10-11-2020] Tableta MatePad T10 este la vanzare pe site-ul Altex pentru suma de 700 lei (versiune 2GB RAM/32GB ROM).

Purcedem mai departe si va informam ca MatePad T10 este fratele mai mic al modelului MatePad T10s. Singura diferenta dintre device-uri se regaseste pe partea de display.

Varianta T10s utilizeaza un panou FHD 10.1 inci iar versiunea T10 foloseste un ecran de 9.7 inci echipat cu 1280×800 pixeli. Hmmm… Nu suna prea bine 🙁

Huawei MatePad T10 pareri

Huawei MatePad T10 pareri – DETALII EXTRA SI CATEVA OPINII PERSONALE

Display-ul de pe MatePad T10 este de tip IPS LCD, are 156PPI, tehnologie multi-touch si luminozitate de 320 cd/m2. Ca sa fim sinceri, noi consideram ca ecranul este unul modest.

Combinatia de 9.7 inci + rezolutie HD este una total neinspirata. 156PPI din partea unui device generatie 2020 (fie si tableta de buget) nu este acceptabil. Tableta trebuia sa fie echipata cu ecran FHD.

PACAT DE RESTUL DE DOTARI, CARE SUNT PERFECT DECENTE

La fel ca si modelul T10s, tableta MatePad T10 are procesor octa-core Kirin 710, baterie de 5100mAh, USB C, WiFi 802.11 ac, boxe stereo, design elegant etc

Daca doriti sa aflati specificatiile complete, va invitam cu drag sa va uitati peste articolul compus de noi pentru tableta Huawei MatePad T10s.

Huawei MatePad T10 pareri – ALTE CATEVA OPINII PERSONALE

Singurele aspecte pozitive ale display-ul HD de pe tableta MatePad T10 sunt autonomia si gaming-ul. Cand spunem gaming ne referim strict la partea cu fps-uri.

Datorita perechii ecran HD + chipset Kirin 710, T10 va rula jocurile si benchmark-urile ceva mai cursiv decat versiunea T10s (ecran FHD + Kirin 710). Insa, asta nu ne incanta deloc deoarece calitatea imaginii o sa lase de dorit.

Apoi, combo-ul de panou HD + baterie 5100mAh este unul care favorizeaza autonomia. Insa, asta pe noi nu ne incalzeste cu nimic 🙁

Mare pacat ca Huawei a compromis tableta echipand-o cu un ecran HD 9.7 inci.

Huawei MatePad T10 pareri

GANDURI DE FINAL

# Huawei MatePad T10 pareri – Datorita ecranului slab, Huawei trebuie sa modifice rapid preturile tabletei MatePad T10. Cea mai bine echipata versiune (LTE 2GB RAM/32GB) nu are voie sa depaseasca in Romania valoarea de 800 lei.

Intelegem ca hardware-ul intern este unul destul de puternic, insa asta nu poate scuza prezenta display-ul cu specificatii modeste.

Hai sa facem un scurt exercitiu de imaginatie si sa ne gandim cat de mult potential avea tableta daca era echipata cu panou FHD de 9.7 inci. Mare pacat de oportunitatea ratata 🙁

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).