huawei mate s 1

Cu ceva timp in urma au aparut informatii cu privire la posibila disponibilitate a smartphone-ului Huawei Mate S pe piata din Malaezia.

Huawei din cate se pare a demarat procedura de distribuire a smartphone-ului Mate S la nivel global. Spun acest lucru deoarece Huawei Mates S este disponibil la precomanda in acest moment in Anglia la pretul de 420 lire.

Datorita ecranului de 5.5 inch, Huawei Mates S poate fi incadrat in categoria device-urilor de tip phablet. Ecranul de tip AMOLED are rezolutia 1920×1080.

Restul de specificatii hardware includ: procesor octa core Kirin 935 de 2.2GHz, 3GB RAM, 32GB stocare interna, camera principala cu senzor Sony de 13MP si camera frontala de 8MP.

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).