Recent pe internet a aparut un video de 17 secunde in care este prezentat ceea ce se crede a fi smartphone-ul Huawei Mate 8. Conform zvonurilor care circula online, telefonul va avea ecran de 6 inch cu rezolutia 2560×1440, procesor Kirin 950, camera foto principala de 20.7 Megapixeli si camera frontala de 8 Megapixeli.

Voar exista doua variante de Huawei Mate 8: una cu 3GB RAM si 32GB stocare interna si un model cu 4GB RAM si 64GB stocare. Din ceea ce se poate observa din clipul video, smartphone-ul are carcasa din metal si include pe partea din spate senzor de amprenta. Huawei Mate 8 e foarte probabil sa debuteze oficial pe data de 2 Septembrie.

Sursa Via

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).