Huawei Mate 8 pic 10

Dupa parerea mea Huawei Mate 8 este in acest moment unul dintre cele mai frumoase smartphone-uri. Telefonul a fost anuntat astazi, urmand a fi lansat in Ianuarie 2016.

La scurt timp dupa anuntul oficial, Mate 8 a aparut pe site-ul Huawei. Pe pagina telefonului, producatorul ofera cateva noi detalii despre specificatiile hardware. Pe langa asta au fost publicate destul de multe poze cu noul smartphone.

Huawei Mate 8 pic 7

Noile poze oficiale confirma inca odata ca Huawei Mate 8 este un telefon cu design deosebit. Carcasa este in intregime din metal, colturile sunt usor rotunjite iar in zona din fata ecranul are margini foarte subtiri.

In spate gasim scanner-ul de amprenta si camera foto, ce sunt in forma de cerc, iar mai jos putem observa logo-ul Huawei.

Huawei Mate 8 pic 2

Referitor la specificatiile hardware, noul smartphone va fi oferit in mai multe versiuni: cu 32GB/64GB/128GB stocare interna.

Modelul cu 32GB va include 3GB RAM iar variantele cu 64GB/128GB vor avea 4GB RAM.

Camera foto principala cu senzor Sony de 16 Megapixeli are stabilizator optic de imagine si poate inregistra clipuri video la rezolutia 4K.

Huawei Mate 8 pic 14

Huawei Mate 8 pic 1

Huawei Mate 8 pic 3

Huawei Mate 8 pic 11

Huawei Mate 8 pic 5

Huawei Mate 8 pic 8

Sursa: Huawei

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).