huawei honor  1

Anuntat recent, smartphone-ul Huawei Honor 7 din cate se pare se bucura de un succes extraordinar. Conform producatorului, device-ul a inregistrat pe teritoriul Chinei 9 milioane de precomenzi intr-o saptamana.

In opinia mea motivul pentru care noul smartphone Huawei are atat de mult succes este raportul pret/calitate excelent. Huawei Honor 7 are carcasa din aluminiu, ecran de 5.2 inch cu rezolutia 1920×1080, procesor octa core, 3GB RAM, camera de 20 Megapixeli cu phase detection auto focus, toate aceste dotari fiind oferite pentru suma de 322 dolari in varianta cu 16GB stocare si 400 dolari pentru modelul cu 64GB stocare.

Pot spune ca sunt preturi excelente avand in vedere specificatiile si design-ul telefonului. Pentru mai multe detalii referitoare la noul Huawei Honor 7, accesati specificatiile hardware complete.

Ramane de vazut daca smartphone-ul se va bucura de acelasi succes si cand va fi disponibil pe piata din Europa si restul regiunilor importante.

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).