In data de 10 Octombrie in Beijing va avea loc un eveniment Huawei in care se asteapta ca producatorul chinez sa anunte o serie de noi device-uri. Printre acestea se numara smartphone-ul Huawei Honor 5X Play.

Specificatiile hardware ale noului smartphone includ – ecran de 5 inch cu rezolutia 720p, procesor quad core MediaTek MT6735 cu frecventa la 1.3GHz, 2GB RAM, 16GB stocare interna si camera foto principala de 13 Megapixeli.

Camera frontala are senzor de 5 Megapixeli, bateria are capacitatea de 4000 miliamperi iar sistemul de operare preinstalat este Android 5.1 Lollipop. Huawei Honor 5X Play este Dual SIM si ofera suport pentru conectivitatea 4G LTE.

huawei

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).