In cadrul unui eveniment ce s-a desfasurat in China, Huawei a anuntat lansarea smartphone-ului Honor 4A. Device-ul are un pret accesibil si specificatii hardware decente. Telefonul va fi pus spre vanzare in perioada urmatoare in trei versiuni: una 3G cu un pret de 96 dolari si doua versiuni 4G fiecare cu pretul de 112 dolari.

Huawei Honor 4A are un ecran de 5 inch cu rezolutia 1280×720, procesor Qualcomm Snapdragon 210 cu frecventa la 1.1GHz, 2GB RAM si 8GB stocare interna. Sistemul de operare este Android 5.1 Lollipop iar bateria are capacitatea de 2200 miliamperi. Smartphone-ul este dual SIM si include camera frontala de 2 Megapixeli si camera principala de 8 Megapixeli.

honor 4a 2honor 4a 1

Via Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).