g7 plus 3

Lansat oficial de curand, Huawei G7 Plus este un telefon care impresioneaza din toate punctele de vedere. Smartphone-ul are pret decent (330 dolari) iar specificatiile hardware sunt foarte bune pentru un telefon din clasa midrange.

Huawei G7 Plus are carcasa din metal si camera foto cu stabilizator optic de imagine. La interior Huawei a pus un procesor octa core Snapdragon 616 pe 64bit. Telefonul vine si cu scanner de amprenta iar ecranul de 5.5 inch are rezolutia Full HD.

Huawei G7 Plus recent a fost testat de un site tailandez care a publicat mai multe imagini de tip hands on cu noul telefon. Ca si parere personala, smartphone-ul este foarte frumos. Design-ul este reusit iar carcasa din metal ii ofera un aspect cu adevarat premium.

g7 plus new

g7 plus new 2

g7 plus new pic

g7 plus new 4

g7 plus new 5

g7 plus new 1

g7 plus

Via: Phonearena.com Siamphone.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).