huawei honor  2

Proaspatul lansat Huawei Honor 7 se bucura de foarte mult succes pe teritoriul Chinei. Telefonul a inregistrat intr-o singura saptamana un numar record de precomenzi.

Huawei are mari sperante in ceea ce priveste succesul smartphone-lui si in alte regiuni de pe glob, asa ca marea companie chineza a luat decizia ca in perioada urmatoare sa lanseze Huawei Honor 7 pe teritoriul Europei.

Producatorul inca nu a dezvaluit informatii referitoare la pret. Dupa parerea mea modelul cu 16GB stocare e posibil sa fie comercializat in jurul valorii de 300 Euro.

Avem de-a face cu un device ce are carcasa integral din aluminiu si care include specificatii hardware de top.

Via

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).