Pe piata din Asia HTC a lansat primul lor telefon cu ecran Quad HD (2560×1440) si anume M9+. Acest smartphone are putine sanse de a fi lansat in Europa si in restul pietelor de pe glob. Insa din cate se pare HTC planuieste sa lanseze in restul regiunilor de pe glob o varianta de HTC M9+ cu specificatii aproape identice insa cu carcasa din plastic. Este vorba despre presupusul HTC M9e. Smartphone-ul si-a facut aparitia in baza de date TENAA.

In ceea ce priveste specificatiile ale HTC M9e, singurul aspect ce diferentiaza acest model de M9+ este lipsa a Duo Camera. In rest avem urmatoarele:

-Ecran de 5.2 inch Quad HD (2560×1440), Procesor Octa Core Mediatek 2.2 GHz, 3GB RAM si slot microSD, Camera foto de 20 megapixeli, Camera frontala UltraPixel si senzor de amprenta.

htc 1

htc 2

htc 3

Sursa: TENAA

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).