HP a anuntat de curand noul calculator all-in-one Envy ce impresioneaza datorita ecranului curbat cu diagonala de 34 inch. Display-ul lui HP Envy are rezolutia de 3440×1440 si un aspect ratio de 21:9. Conform producatorului display-ul este primul din lume care primeste certificarea Tehnicolor.

La capitolul hardware, HP Envy include procesoare Intel Skylake Core i5 si Core i7, pana la 16GB RAM si placa video GTX 960. Pe partea de audio, PC-ul are incluse 6 boxe Bang & Olufsen iar sistemul de operare preinstalat este Windows 10. HP Envy va fi pus spre vanzare incepand din Noiembrie la pretul de 1800 dolari.

hp envy 1

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).