HP Isaac Mizrahi 1

HP, producator cunoscut pentru calculatoarele de tip desktop, lanseaza in colaborare cu designer-ul de moda Isaac Mizrahi smartwatch-ul pe nume HP Isaac Mizrahi.

Ceasul are un design extrem de elegant si este pentru publicul feminin. Dupa parerea mea modelul cu bratara neagra poate fi purtat fara probleme si de barbati.

HP Isaac Mizrahi 2

HP Isaac Mizrahi este oferit in varianta cu carcasa placata cu aur sau model cu carcasa din metal. Ambele sunt „impodobite”pe margini cu cristale Swarovski. Sticla care acopera fata este dintr-un material special foarte rezistent.

HP Isaac Mizrahi 3

Spre deosebire de alte ceasuri inteligente ce pe partea din fata au un ecran mare care afiseaza un ceas virtual, HP Isaac Mizrahi are fata specifica de ceas traditional.

Ecranul de tip OLED este mic ca dimensiuni si este pozitionat chiar jos sub acele care indica timpul. Pe ecranul de mici dimensiuni sunt afisate notificari de tip text si cateva functii pentru sport.

HP Isaac Mizrahi 7

Functia de ceas a HP Isaac Mizrahi nu are nici o legatura cu partea inteligenta. Ceasul poate functiona singur fara probleme. Zona inteligenta a ceasului are rezervata o baterie care tine pana la 5 zile.

Smartwatch-ul se conecteaza la smartphone prin Bluetooth iar cablul din dotare permite incarcarea bateriei de la orice sursa cu port USB. Gadget-ul este rezistent la apa.

Dupa parerea mea HP Isaac Mizrahi este un smartwatch care arata super bine. Avand in vedere din ce materiale este facut, pretul de 250 dolari nu mi se pare exagerat.

HP Isaac Mizrahi 8

Via: Gsmarena.com Sursa: HP.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).