HP Chromebook 13 2

HP in colaborare cu Google a lansat un super notebook ce dispune de un pachet de dotari foarte impresionant. Noul model este numit HP Chromebook 13.

Laptopul integreaza o carcasa slim confectionata complet din metal. Gadget-ul are o portabilitate ridicata datorita grosimii de doar 12.9 milimetri si a celor 1.29 kg.

HP Chromebook 13 5

In exteriorul subtire, HP a incorporat componente performante si un display de o calitate superioara. Actorul principal in configuratia high end a acestui model este fara indoiala ecranul tip IPS la 13.3 inch si rezolutie QHD+, 3200×1800.

Display-ul de rezolutie foarte ridicata necesita hardware potent si de noua generatie. HP nu a facut compromisuri si a echipat acest bolid cu 16GB RAM si procesor puternic Intel Core M7 tactat la 1.2GHz.

Pentru un plus de putere in aplicatii si jocuri, procesorul Core M7 functioneaza in modul TurboBoost la frecventa de 3.1GHz.

HP Chromebook 13 4

Sistemul de operare Chrome OS este stocat pe memoria interna tip SSD la 32GB. In caz ca cei 32GB nu se dovedesc a fi de ajuns, slotul microSD salveaza situatia. Se pot adauga carduri mari de maxim 128GB.

HP Chromebook 13 este partenerul ideal in calatorii si deplasari lungi gratie greutatii mici cat si a bateriei care este capabila sa ofere o autonomie de 11.5 ore.

HP Chromebook 13 3

Laptop-ul HP furnizeaza si o auditie high quality datorita difuzoarelor stereo produse de specialistul in scule audio HIFi Bang & Olufsen.

Lista cu dotarile de cea mai noua generatie nu se opreste aici. Chromebook 13 este echipat din fabrica cu 2 porturi USB tip C, port USB 3.0 si tastatura iluminata.

HP Chromebook 13 1

HP Chromebook 13 este un portabil puternic care insa vine cu pret pe masura. Modelul de top cu 16GB de RAM prezentat in articol costa in jur la 1029 dolari.

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).